[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]

/b/ - Sporadinen

Vähän erilainen kuvalauta.
Name
Email
Subject
Comment
File
Embed
Password (For file deletion.)

File: 1647908402139.jpg (139.24 KB, 564x1216, 8068563cf685094e4a32a864bc….jpg)

 No.2836

Olemmeko kertoneet teille, että olette moniulotteisia? Tosiaankin olette. Sielunne on moniulotteinen, rakkaus on moniulotteinen, ja myös biologianne on moniulotteinen.

Luuletteko tämän olevan epärealistista puhetta? Jos on, miksi sitten on sellaisia asioita, kuin "kvanttibiologit"?

Kuunnelkaa. Ihmishenki ei ole lineaarinen, ja tämä on avain, koska sitten kun alatte siirtyä siitä, mitä teille on kerrottu, moniulotteiseen oivaltamiseen – ei uskomiseen – niin alatte käyttää koko henkistä työkalusarjaa, mikä sallii teidän kuoria pois valheelliset asiat ja nähdä toteutumattomat mahdollisuudet.

 No.2837

Alatte oivaltaa: "Ahaa, voin kuoria sen. Voin päästä ytimeen!"

Sitten alatte esittää isoja kysymyksiä: "Mitä jos voisin kuoria tätä sipulia siinä määrin, että voisin palata omaan alkuuni … ilman mitään agendaa historiastani? Mitä jos voisin kuoria sen niin puhtaaksi, ettei mikään mitä minulle on koskaan kerrottu, vaikuta minuun?

"Mitä jos voin rakentaa elämän, jossa kaikki nuo alitajuiset asiat ovat edelleen olemassa, mutta nyt voin tutkia niiden tärkeyttä ja panna järjestykseen? Mitä jos voin nyt selvästi tuntea, mikä on tärkeää ja mikä ei – mikä on totta ja mikä on vain välitetty totuutena?" Te voitte.

Ettekö usko, että kaikki nämä työkalut olisi annettu teille tätä varten? Kaikessa rakkaudessa Luovasta Lähteestä, joka on odottanut teidän näkevän tämän, on tämä totuus: työkalut voi nähdä vain valossa.

Niiden käyttämisen aloittamiseen vaaditaan vain herääminen suurempaan totuuteen ja siihen mahdollisuuteen, että olette aina suurenmoisuutenne valossa.

 No.2838

Hitaasti kaikki ympärillänne olevat määrittelivät sielunne ja kertoivat, kuka teidän pitää olla – ja tuo puhdas sipuli joka olitte, tuli tummaksi ja tahraantui disinformaatiosta ja negatiivisesta energiasta.

Eikö ole mielenkiintoista, että kun tässä visualisoinnissa alatte tehdä vähän itsetutkimusta, huomaatte, että valheellisista asioista tulee pienempiä ja pienempiä, ja huoneesta tulee suurempi ja suurempi ja valo alkaa loistaa kirkkaasti ja täyttää huoneen kokonaan?

Mitä tapahtuu? Tässä vertauskuvassa huoneestanne tulee suurempi, koska niistä kätketyistä totuuksista, kuka oikeasti olette, tulee suurempia.

On myös toinen "sääntö", josta kerroin aiemmin. Kun löydätte sen tavan, jolla valo toimii, tulee paljon lisää valoa, kuin olette luoneet yksin omassa etsinnässänne. Melkein kuin kehonne solut olisivat odottaneet, että tietoisuutenne "sytyttää valon".

 No.2839

Sitten alatte saada apua, jota teillä ei koskaan ollut ennen sitä aikaa, jolloin ilmaisitte aikomuksen kuoria sipulia. Tämä on moniulotteinen, salainen vastaus siihen, miksi aivoissanne ei ole "delete-näppäintä". Teillä on jotain parempaa.

Kaikki nämä asiat ovat mahdollisia, rakkaat ystävät. Tiesittekö, että pelko kutistuu pois, kun valo on sytytetty? Tiesittekö, että totuus säteilee niin kirkasta valoa, että kaikki ne asiat joita pelkäsitte, kutistuvat? Näin on, koska totuus osoittaa niiden olevan valheellisia.

Tänään sanon teille: antakaa totuuden säteillä niin kirkasta valoaan, että voitte nähdä sen välittömästi. Antakaa asioiden, jotka ovat epätosia, tulla pienemmiksi ja mennä ohi ajatuksistanne. Sallikaa huoneenne laajentua niiden rajojen yli, joiden luulitte olevan "sinä". Nähkää se ydinsuurenmoisuutenne, jonka me näemme.

Ja niin se on.

 No.2853

Become homogay today

 No.2857

>>2853
tää



[Return][Go to top] Catalog [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]