[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]

/b/ - Sporadinen

Vähän erilainen kuvalauta.
Name
Email
Subject
Comment
File
Embed
Password (For file deletion.)

File: 1660256985871.jpg (43.45 KB, 1280x720, panosuu.jpg)

 No.4412

kesäkuu
>trooppisia öitä

heinäkuu
>trooppisia öitä

elokuun puoli-vitun-väli
>trooppisia öitä

 No.4416

Hyvä.

 No.4418

jee bing bing trooppisia öitä, kaakaota aamupalaksi, wahuu

 No.4420

Vituttaa kun kesät on loputtomia nykyään. Jotain on muuttunut maailmassa selvästi viimeisen 5 vuoden aikana. Eikä pelkästään säät.
Ilmasto romahtaa.
Talous romahtaa.
Ihmisten mielenterveydet romahtaa.

Aivan kaikki on mennyt vituiksi post 2015 maailmassa. Yhtäkkiä bensa maksaa 2,6e litra ja kesät on samanlaisia kuin etelä-Euroopassa. Jännä että eletään yhdessä maailman pohjoisimmista valtioista eikä kesäisin sitä huomaa oikeastaan mistään. Tyhmät normot tietenkin nauttii kun ei ymmärrä että tämä enteilee ilmastokatastrofia eikä ole mitään hemmottelua sääjumalilta.

 No.4421

File: 1660297443582.jpg (117.77 KB, 704x1024, cbhuo.jpg)

Kaikki tämä tapahtui viidessä vuodessa:

>covid-19 runtelee maapalloa, Putin tuhoaa Euroopan taloutta

>naisia ei voi enää saada, koska pariutuminen muuttui digitaaliseksi ja naiset ovat valinta-asemassa
>feminismi, LGBT, poliittinen korrektius räjähtänyt käsiin
>digi-identiteetti ja digiraha vyöryvät Suomeen
>ilmastonmuutoksen rajut kesät ja rajut talvet vyöryvät Suomeen
>EU sanoo silti että ilmalämpöpumppua ei saa käyttää eikä lämpimässä suihkussa käydä talvisin, koska energiakriisi
>sähkön hinta viisinkertaistunut ja sähköä ei riitä kaikille
>kaikki ihmiset stressaantuneita, ahdistuneita
>mt-ongelmia lievitetään nettiaddiktiolla mm. viettämällä Ylilaudalla 8 tuntia päivässä myrkyllisessä ympäristössä

 No.4422

>>4420
Kannatti paskoa sitä ilmastoa vaikka seuraukset ovat olleet tiedossa jo lähemmäs sata vuotta :D

 No.4423

>>4421
Muualle öyhöttämään siitä

 No.4426

>>4422
30 vuotta ehkä. 70-80-luvuilla valtavirtatiede ennusti vielä ilmaston muuttuvan jääkautisen kylmäksi, yhdessä öljyn totaalisen loppumisen kanssa, ilman sitä ongelmaa että ilmasto ei kestäisi käyttää sitä jäljellä olevaa määrää. 90-luvulla alettiin puhua kasvihuoneilmiöstä vuorostaan, mentiin toiseen äärilaitaan ennusteissa.

>>>4420

Samaa mieltä, itellä tosin mielenterveys romahti osastokuntoon jo 2017, ja kuvittelin pohjat olleen silloin nähty myös objektiivisesti :D nyt sitten oma kemikaaleilla "kuntoon" pumpattu pää virnistelee kuin idiootti, kun maailma oikeastikin palaa ympärillä, ilman kyssistä.

 No.4428

>>4426
Tieteellinen konsensus asiasta toki saavutettiin vasta 80-luvulla, vaikka kasvihuoneilmiö tunnettiin jo 1800-luvulla ja viimeistään 60-luvulla tiedettiin jo ihmisten toiminnan vaikutus kasvihuonekaasujen pitoisuuksiin ilmakehässä. Kuitenkin tässä olisi ollut silti ainakin 40 vuotta aikaa tehdä asialle mitään.

 No.4429

>>4422
>>4426

Mun käsittääkseni ilmastonmuutoksesta on tiedetty jo 1800-luvulla, kun ranskalainen tiedemies julkaisi siitä tutkimuksen.
Vasta 2020-luvulla tuntuu että asia on otettu vakavasti ja ilmastoöyhötyksestä on tehty muoti-ilmiö. Ihmiskunnalla meni siis lähes 150 vuotta reagoida. Milloinkohan reagoidaan incel-ilmiöön, netin koukuttavuuteen ja vastaaviin digimaailman rappeuttaviin ilmiöihin?

>nyt sitten oma kemikaaleilla "kuntoon" pumpattu pää virnistelee kuin idiootti, kun maailma oikeastikin palaa ympärillä


Suomessa on vieläkin ihan vitusti onnellisia normoja jotka ei suostu hyväksymään ajatusta, että yhteiskunta menee alaspäin, vaikka se on ilmiselvää. Syynä on juuri se, että oman pään sisällä paistaa aurinko, ja tämä värittää kaikki käsitykset maailmasta. Erityisesti jos itse sattuu saamaan hyvän työpaikan ja vaimon niin tuntuu siltä että kaikki on maailmassa hyvin. On kuitenkin jatkuvasti yleistyvä ilmiö että 30v miehet jää ilman mielekästä elämää eivätkä itsekään mahda asialle mitään. Olen yksi näistä miehistä. Ei oikeasti vittu mitään käsitystä miten tästä lähtis saamaan töitä ja neitsyitä kotivaimoja. Tinder ei toimi, somea en osaa käyttää, ulkona ei ole ketään, hyvästä työpaikasta kilpailee sata muutakin alueen osaajaa..

 No.4430

Mikä se jääkauden ennustus oli siinä välissä? Liittykö se edes ilmastonmuutokseen, vai happosateisiin, vai otsonikatoon, vai mihin.

Hämärä muistikuva, että jonkun lisääntyvän aineen ilmakehässä uskottiin heijastavan auringonsäteitä pois pikemmin kuin vangitsevan niitä mitä nyt hiilidioksidi. Ydintalven kevytversiota povattiin siis.

 No.4432

>>4429
Eikä asialle vieläkään tehdä mitään muuta kuin länkytetä jostain yksilön valinnoista ja tehdä jotain suunnitelmia päästöjen vähentämisestä 5% seuraavan 20 vuoden aikana. Normot ovat täysin haluttomia ajattelemaan mitään maailman ongelmia, suurin osa maailman ihmisistä pientä lintukotoamme lukuunottamatta elää helvetillisissä olosuhteissa, jotka eivät kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen mitä tulevaisuus tuo tullessaan myös tänne jos sama meno jatkuu. Pahoin pelkään, että ihmiskunta on haluton ja/tai kyvytön niihin laajoihin yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin muutoksiin, joita tilanteen pelastaminen vaatisi. Asiaa ei tietenkään auta sekään, että median, josta suurin osa ihmisistä saa tietonsa omistaa samat tahot, jotka hyötyvät tästä meidät muut tuhoon vievästä järjestelmästä.

 No.4433

>>4430
Pidemmällä aikavälillä ilmasto tosiaan on viilentymässä. Jääkausi 100 000 vuoden päästä ei vaan paljon helpota tilanteessa, jossa ilmaston lämpeneminen tekee maanviljelystä mahdotonta suuressa osassa maapalloa kymmenien vuosien sisällä.

 No.4434

File: 1660306053418.jpg (5.54 KB, 153x179, ai vittu mun selkä.jpg)

>>4429
>On kuitenkin jatkuvasti yleistyvä ilmiö että 30v miehet jää ilman mielekästä elämää eivätkä itsekään mahda asialle mitään. Olen yksi näistä miehistä. Ei oikeasti vittu mitään käsitystä miten tästä lähtis saamaan töitä ja neitsyitä kotivaimoja.
Tämä ei ole mikään todellinen ongelma yhteiskunnalle, ainakaan verrattuna ylikansoittumiseen, aavikoitumiseen, ilmastonmuutokseen, saastumiseen jne. jaa kyllä, jonkin verran myös maahanmuuttoonkin Yhteiskunta alkaa olla muutenkin jo pian siinä pisteessä, että kaikkien sen jäsenten ei todellisuudessa edes tarvitse työskennellä; suuremmaksi kysymykseksi jää se, hyväksyykö yhteiskunta itse tätä asetelmaa.

Oletan muuten myös, että olet kuullut selviytymisharhasta. Tätä naisettomuusongelmaa voi luonnehtia esimerkiksi käänteisestä selviytymisharhasta; kuulet pelkästään pariutumisen epäonnistumisista, koska onnistuminen (so. selviytyminen) asiassa on normaalia. Vai miksiköhän arvelet, että puhumme normaalihomoista?

 No.4436

>>4434
En oo toi sama, mutta jotenki epäilen, että kriittisen suuri massa "tarpeettomia" nuoria miehiä on kyllä ihan todellinen uhka yhteiskunnan vakaudelle. Ei ehkä maailman, mutta sen yhteiskunnan, missä tuo tilanne on.

Ei täällä ehkä, missä hikkyilläkin voi ja ihmisillä on silti liian paljon menetettävää, mutta jossain Kiinassa tai Intiassa, missä elämä on suurimmalla osalla normojakin täyttä paskaa, ja vielä pahennettu tilannetta abortoimalla tyttösikiöitä jolloin tuo miesten ylimäärä on tilastollisesti valtava. Tai Lähi-idässä missä nyt hieman puretaan kyseistä painetta sillä maastamuutolla.

 No.4440

>>4434
>kuulet pelkästään pariutumisen epäonnistumisista, koska onnistuminen (so. selviytyminen) asiassa on normaalia

En tiedä miten muotoilisin tämän hyvin, mut toi ei kyllä millään tavalla kumoa tosiasiaa syrjäytyvien miesten massasta. En väitä etteikö "käänteinen selviytymisharha" olisi todellinen ilmiö, väitän vain ettei se ole mitkään one punch -argumentti joka nullifioisi kaiken mitä luit edellisestä viestistä. Suurin osa ihmisistä on parisuhteessa, mikä saa ihmiset kuvittelemaan että ongelmaa ei ole. Todellisuudessahan pariutumisprosentin pitäisi lähennellä sataa, ja jokaisen prosentin alle sadasta pitäisi kasvattaa kuumotusta.

Eli jos tässä oli nyt
>ongelman kieltämis gearit
niin itse ammattiulisijana sanon sen mitä ainali, elikkäs yhteiskunnan tuhoutuminen on parhaiten varmistettu juuri sillä että ongelmien olemassaolo kielletään. Annetaan asioiden olla ja samalla ihmetellään miksi kymmenet tuhannet miehet kieltäytyy menemästä töihin. Joku päivä tilastotäti huomaa että 49% miehistä inceleitä ja joutuu puhdistamaan lasejaan kun ei voi uskoa tätä todeksi.
Sitten Iltalehti kirjoittaa suurin kirjaimin:
>MITEN TÄSSÄ PÄÄSI KÄYMÄÄN NÄIN?
Tänä päivänä me valaistuneet tippaamme fedoraa toisillemme. Me tiesimme. Me ennustimme.

 No.4446

>>4440
Nimenomaan en kiellä ongelmaa, vaan sen, että se olisi jollain tavalla merkittävä, ainakaan tällä hetkellä. Käytännössä kaikista noista mainitsemistani muista uhkakuvista on olemassa dataa, jonka perusteella niiden voi odottaa pysyvän ennallaan tai huonontuvan, mutta parisuhteiden tai seksikokemusten määrästä en tällaisia ole nähnyt. Olen kylläkin täysin valmis muuttamaan mielipiteeni, jos jostain löytyy vakavasti otettavia tilastoja faktoja analyysejä(tm) aiheesta.

 No.4457

File: 1660322371454.png (191.54 KB, 1140x685, edatingtheory.png)

>>4446
Voi olla että aihetta on vaikea tutkia tai siihen ei ole mitään akateemisia intressejä, varsinkin kun akatemiaakin varjostaa vahva feminismi ja "inceliys on joku kouluampujien juttu"-stigma.

Veikkaan että nuorten miesten työttömyystilastotkin ovat asia mitä ei suoranaisesti pistetä inceliyden piikkiin, vaikka pitäisi.
Nuoret miehet on työttömiä 100% siksi että "ilman pillua en tee töitä". Pidin tuota ennen hölmönä argumenttina kunnes tajusin totuuden mikä sen sisällä piilee.

 No.4462

>>4457
On kieltämättä hyvin mahdollista, että tässä on jonkinlaista stigmaa olemassa asian ympärillä, eikä sitä siksi haluta tutkia. Sellaisen voisin muuten mainita, että muistaakseni hiljattain uutisoitiin, että parisuhteen aloittaminen lisää miehen työllistymisen todennäköisyyttä jopa enemmän kuin ammattiin valmistuminen; postaan jos löydän.

 No.4470

File: 1660324741406.jpg (26.55 KB, 641x355, 79a314d2590374f0.jpg)

>>4462
>parisuhteen aloittaminen lisää miehen työllistymisen todennäköisyyttä jopa enemmän kuin ammattiin valmistuminen

No nyt on normot setit yhteiskunnalta. Ei ihme että normojen parviälyä aina kritisoidaan.
Vois jättää koulut kesken.

 No.5109

no nytpä loppu, tuli tänään jo vähän kylmä ku olin matkalla koulusta kotiin

 No.5170

File: 1662232133376.jpg (143.22 KB, 1070x1338, img_1_1662180281458.jpg)

>>4412
Ookko ny tyytyväinen, vittu?

 No.5171

File: 1662233027972.jpg (10.53 KB, 394x200, d34.jpg)

>>5170
Oon t. eri

 No.5225

>>5171
miks poistit sen autonostolangan?



[Return][Go to top] Catalog [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]